Inlägg två dagar i rad, vad händer?? Nä men har sjukligt tråkigt just nu, mamma och pappaf fixar någon restaurang eller något tror jag och det tar sinnesjukt lång tid. Jag har redan fixat mig, kollat alla sociala medier jag någonsin haft en konto på, spelat simcity i farliga mängder och läst varenda blogg jag känner till, så man kan väl säga att jag gör den sista möjliga saken att göra xD

Idag är planerna att... *trumvirvel* Åka och shoppa!! Är taggad till tusen haha. Fick ju som de flesta av mina vänner vet inga julklappar utan får köpa vad jag vill nu istället, och ja det utnyttjas ;) vi har hittills varit på någon outlet där jag hittade en del fint, men nu ska vi åka till ett "riktigt" köpcentrum eller vad man nu ska kalla det. Och nu ska vi ääääntligen dra, så ha de bäst så hörs vi sen när plånboken förhoppngvis är lite tunnare och garderoben lite mer fylld! 

casper slisk xD


Hej på er kära bloggläsare. Har inte bloggat på ett tag nu, men av förståeliga själ. Är lååångt hemifrån och blogga är inte riktigt prio ett just nu. Men hoppas ni hade en bra jul, och har ett bra nyår! Och ett bra lov för övrigt. Och att ni fick fina julklappar!!

Själv har jag de sjukt bra och livet flyter på bra. Köpt nya kläder, skaffat mig en iPad (och laddat ner simcity, beroende svar ja!!), och kärleken går framåt också :$ så det är kul, och är nästan taggad på skolan också i och med att jag hade sånt jäkla flow i slutet av förra terminen! Enda saken som stör mig grovt är att det känns som att debatten om gratis mensskydd är överallt där jag kollar just nu. Ja jag har små problem, men är folk på riktigt dumma i huvudet. Ska det betalas med skatt tänker man? Var ska de pengarna komma ifrån? Är det inte bättre att lägga pengar på att höja lönerna för poliser, lärare och sjukvården? Men nej, låt lärarna jobba flera timmar övertid för skitlön, patienterna ligga i korridorerna på sjukhusen och poliserna rädda liv för ingen belöning alls. Vad gör det så länge man får gratis tamponger? :-)

Jaja, definitionen av sidospår och nu ska jag inte klaga mer en vacker dag som denna ;) ha det bäst så hörs vi snart igen! 
 
För första gången sen jag funktionrn kom fick jag användning för AirDrop. Mycket onödig funktion men de va lite coolt ändå :-) för övrigt glad bild jag tog igår i min nya älskling till tjocktröja som jag typ flyttat in i!

damn vilken party-fredag jag hade igår. Kollade på julshowen i skolan, åkte till stallet med Erica, kom hem, åt middag, däckade på soffan. Vaknade sedan vid elva och kollade på gossip girl till typ tre. Sedan gick jag och la mig och sov 10 timmar. Vet att ni är avis på mitt vilda liv..!
 
Men ridningen igår, ååh bebishäst! Erica fotade när jag red (och invigde mina nya stövlar!!) och det gick faktiskt ganska bra att rida så det var kuul. Älskar känlan när det går bra och man aldrig vill sluta rida :')
 
två bilder Erica tog igår. Gråter över min sits så tänker ej lägga upp fler ridbilder </3
 
Mitt nyårslöfte inom ridningen nästa år är att lära mig sitta på de bakre sittbenen aka arslet. Hur kan det va så jävla svårt??