Alla händelser har skett eller upptäckts senaste veckan:
1. Hade sönder bilen så var tvungen att köpa ny
2. Alla var tvungna att köpa biljett hem från Uppsala eftersom att bilen gick sönder
3. Spräckt skärmen på telefonen
4. Mina hörlurar har gått sönder
5. Miras veterinärbesök på 2300 :-)
6. Rödvin över fysikboken
7. Miras hundmat e typ slut så måste åka och köpa det
8. Min chef förklarade att jag kanske ej får ledigt när vi ska till New York 
9. Vilket kanske e lika bra med tanke på att det jag sparat ihop gick först till att köpa mira & sedan till tillbehör till vovven och sedan till veterinärbesöket...
10.  Råkade spontananmäla mig till en spårkurs nästa helg?! Ses 8.45?! Va? 1200kr? :-)

Man skulle kunna tro att jag e gjord av pengar så som jag håller på :-)

Vi hade iallafall tur med vädret ;-)
Hej! Blev minst sagt en spännande dag idag. Jag låg och sov helt fredligt, vaknar lika lugnt och klär på mig medveten om att jag e ledig hela dagen så ingen stress här inte. Mira får tag på ett par trosor som jag precis skulle gå med till tvättkorgen, och springer iväg. Alla vet väl hur de går till när ens hund har tjyvat ngt, omöjlig att få tag på. Springer upp och shower sin fångst för pappa som sitter i möte med ngn bankmänniska typ.  Gissa vad som hände sen?? Hon fkn sväljer dem :-)

Så ringde veterinären som säger att vi måste akut åka in, för om de hinner hamna i tarmarna måste hon opereras. Kan ta mellan 30 min till en timme beroende på hund. Hade redan gått 10 minuter så ni kan ju gissa vem som fick panik. Pappa får avbryta sitt möte och vi slänger oss i bilen för att åka till bagarmossens djursjukhus. 

Väl där visar det sig att det egentligen inte var SÅ bråttom, eller ja 30 min var att ta i iallafall. Hon får gå in i ett rum, veterinären lyssnar lite på hennes hjärta och hon får mat så hon ska ha mer att spy upp. Sedan får hon en spruta och typ 2 min senare spyr hon upp 1. Mina trosor och 2. En strumpa. Man ba :-) varför äter du så konstiga saker :-) ät dina hundben eller något sånt istället.

Allt som allt gick besöket på nästan 2300kr och jag va ju rätt tacksam att vi har försäkring på henne. Får visserligen bara tillbaka 600 men bättre än ingenting. Sedan åkte vi och åt på lilla rött här i trollbäcken, de har en jättemysig uteservering där de var snälla och lät mira vara också. Åt supergod lasagne och nu e jag hemma med en groggy hund som sover sött efter dagens äventyr. Önskar jag kunde säga att hon har lärt sig till nästa gång men knappast. Det första hon kmr vilja göra  är hon vaknar e väl äta en till strumpa eller ngt :p

Kram!

hej, länge sen. har sagt i hundra år att jag ska börja blogga och tjatat extremt mycket om det denna vecka (inkl tvingade marta att fota mina nya skor så jag skulle kunna lägga upp) så here we go :-) Vet dock inte vad jag ska blogga om med tanke på att det enda jag gör är att gå i skolan, sova och jobba men tänker väl att jag slänger upp lite bilder samt typ skriver av mig ibland när jag har mkt i huvudet. Och säkert massa hundinlägg!
 
För tillfället sover Mira så jag passar på att ta en kaffe och pilla lite med en ny design (hur mkt lät inte det där som en mening man finner i mammabloggar?? e dock som att ha en bebis och hon e min bebis så). Var så jävla trött på den jag hade innan plus tyckte inläggen var lite för breda på ngt sett för det blev jobbigt när man skulle läsa texten i inläggen.. Men tycker inläggen är för smala nu för de blir inte snyggt med bilderna :-( I-landsproblem. Vid 17 ska jag befinna mig på jobbet och jag är fruktansvärt otaggad, hoppas de inte är ngn match eller något för skulle verkligen inte palla. Kmr ha jobbat 80h denna löneperiod (vi räknar 15onde-15onde) så börjar känna att de e dags att ha en ledig helg snart. Ledig nästa lördag iaf, då vankas det 20årsfest!
 
Kram!