Gissa vem som ringde på dörren precis efter att jag vaknat imorse? Maliin! Blev heelt chockad med verkligen otroligt glad!! Hon höll mig iallafall sällskap medan jag åt frukost, sedan liten paus & sedan begav vi oss mot stallet & Breezer. Blev ca 40 min uteritt på lång tygel i det fina vädret och sedan lite snabbt i ridhuset. Insåg vad pinsamt dåligt jag rider, verkligen. Skulle bara vilja ha egen häst och lära mig rida. Någon gång i framtiden kanske..

Iallafall, Malin åkte tillbaka till Västerås vid 18 kanske, då åkte jag & handlade inför middagen jag & casper fixade för mamma. Middagen blev lyckad & nu sitter jag mätt & glad i soffan och tittar på Mamma Mia. Braa jäkla dag idag alltså❤️Hej på er!
Sitter här på sängkanten och väntar på att rum & säng ska bli nedkylt så jag kan krypa ner och sova. Det måste fan va en av de positiva sakerna med vintern, man öppnar fönstret och sen är de kallt. Nu måste man vänta, har fan inte tålamod för sådant 😐

För övrigt var jag hos breez idag och red ut i det fina vädret. Rullade på rätt mycket i galopp när vi väl kom in i skogen, men att komma till skogen var hemskt. Fröken har numera inga skor och är vääldigt öm i tassarna. Man märker när man går på ojämt eller hårt underlag hur hon blir kort i steget och går där och ba "ajj, ajajaj, ajaj" typ. Vet inte vad man ska göra åt det heller, för rider man aldrig på hårt underlag "härdas" ju aldrig hovarna men man vill ju inte att hon ska ha ont.. Dessutom verkar hon helt ha tappat sinnet för var man sätter ner fötterna. Hoppade över x antal stenar (??) idag då breezer i sista sekund insåg att hon inte kunde gå på dem utan var tvungen att tänka om = små hopp/enorma galoppsprång. Suck! Men annars var det supermysigt verkligen! ❤️ blev faktiskt riktigt taggad på sommaren och att ha henne i en månad!

På tal om sommar, sommarlov om 6 dagar? Och har typ halvdagar fram till onsdag. Därefter skolavslutning på torsdag. Sjuukt nice! Men egentligen kommer det va som lov efter att matteprovet är skrivet imorgon, så därför tänker jag nu sova så att tiden efter la prueba kommer snabbare.
Godnatt! ❤️