Va händer people? Kan ju berätta vad som hänt sen jag bloggade senast:
1. Jag fick jobbet jag bloggade om!! Så nu ska jag jobba lördag & söndag i helgen, och därefter varannan söndag (med start denna söndag). Så jäkla glad!
2. Jag har bokat riskettan, risktvåan, teoriprov & uppkörning. Ber till Gud att jag klarar allt för jag har till och med drömt om att få körkort nu, förstår ni hur inne i min bubbla jag är?
3. Jag har njutit av sommarlovet deluxe. Idag var ju första dagen med riktigt fint väder känns det som, så det firade vi med att bada! Och efter det åkte jag till stallet för att rida, och säga hejdå till Louise som slutar i min grupp nu 😢 
4. Haft bambiungar på tomten!! Såå jäkla söta, de låg här ett helt dygn och så kom mamman förbi ibland. Dog söthetsdöden😍

Så för att sammanfatta har jag haft det ganska bra senaste dagarna!! Och nu ska jag plugga lite körkortsteori, ha det bäst!!


God morgon!
Sitter atm och väntar på bussen som ska ta mig till haga södra, där restaurangen jag ska provjobba på ligger. Är lagom nervös men egentligen lite för trött, gick upp 5:45.. Något som leder mig till nästa punkt. Hur fan kan 807an va nästan full klockan 06:40 en lördagmorgon?? If i may ask? Mår folk bra? Behöver de hjälp? Trodde jag skulle vara i princip ensam men icke. Chocken alltså, men samtidigt kanske man får tänka på att inte alla är som mig, dvs går helst inte upp innan 12 iallafall..🙆🏼 haha jaja, ha en bra dag amigos!


på väg hem från Farsta efter lite lunch & shopping med min kära mor. Köpte (okej, mamma köpte❤️) en jumpsuit & en klänning. Och alltså, båda två var mönstrade & i en färg som inte var vit, svart eller beige. I kombination att jag helt tappat matlusten börjar man ju funderar på om jag är allvarligt sjuk eller något? Två saker som verkligen är helt motsatt det normala? Menmen, nöjd är jag iallafall, båda två från bikbok, 149kr/styck!

Har insett hur värt det är med jumpsuits & klänningar. Man får ju en helt outfit för a lot less money? 😏