kände att bloggdesign fick gå före tvd just idag :-)
Vet inte om jag tycker om den än men var så jäkla trött på den förra såattee. Ska försöka mig på att mobilanpassa denna kommande dagar också, aldrig gjort det förut så det kan ju bli spännande! Men iallafall, det är därför denna design för tillfället ser ut som bajs på telefonen för jag har alltså inte fixat den än.
 
Har nu mobilanpassat denna (funkar på iphone5s, funkar det inte för er så synd, köp ny telefon !) och kan ju bara säga att det är bra att vara envis ibland! Jäklar var de där äckliga @media screen inte ville samarbeta med mig, men nu funkar det. Sen att menyn hamnade lite sexigt efterblivet där på slutet tycker jag vi skiter i, för jag orkar inte haha. Men ja, det sägs ju att goda ting kommer i tre, nu har jag satt in designen & mobilanpassat den, så den sista goda tingen tycker jag låter som sova! Buenas noches mis amigos :)
 
Ifall ni inte ser den - klicka F5! :)
oj vad min blogg bara handlar om skola nuförtiden haha! Men idag skrev jag iaf ett matteprov som kändes bra när jag gick ifrån skrivsalen och nu känns sämre och sämre ju mer jag tänker på det. Men för att vara positiv: 2 DAGAR TILL SPORTLOV! Och om man ska tro SYV så är just januari & februari i tvåan värst så just nu sitter jag och ber till Gud att det är så! Egentligen har det väl inte varit så mycket plugg som jag trott när alla ba "omg natur så mycket plugg" men jo prov, redovisningar och inlämningar har vi ju betat av på löpande band sen vårterminen började. Aja.
 
Annars då? Känner att jag alltid skriver så haha. Men jag sitter och pillar med en bloggdesign som borde komma upp snart. Imorgon ska jag till Breez men det lär gå snabbt i och med att hon har boxvila. På fredag är det äntligen sportlov (och jag insåg just att jag är den enda av min friendz som är hemma på lovet typ? Lär ju va najs<333) och så ska jag antagligen träffa Kim vilket var länge sen (känns det som iaf haha) så det ska bli kul. På lördag ska jag stå i futten och sen vill jag till Åland men vi får se. Kommande dagars planer för er som inte insåg det haha :)
 
Nu ska jag glo på senaste avsnitttet av tvd såattee, ha de bäst!
 
Bara jag som inte kan välja bilder till mina inlägg? Letar typ upp ett random ord i inlägget som inte alls behöver ha med hela innehållet att göra och ba men de har jag bild på. I detta fall var ordet Åland så ni får den andra bilden jag någonsin lyckats ta på mig OCH Dennis utan att han gömmer sig haha!
Ni vet de små saker varje dag som gör en lite töntigt småglad? Dagens sånna saker:

- 819 var i tid imorse. Händer ca 2 morgonar/termin
- brukar alltid vada svinmycket folk på alleplan så man får ståplats på bussen. Idag kom en tom buss <3
- hittade en perfekt avokado så min lunch blev grym (måste öva på att fota matbilder dock xD)
- har bara två prov istället för tre nästa vecka :')
- det gick asbra att rida. Gullehäst!!
- när jag skulle fylla på silaget delade varje silagekaka upp sig i perfekta fjärdedelar istället för att vara en stor fittig klump. Så det tog typ 20sek att fylla på kärran vilket annars är en syssla jag avskyr
- ingen hemma så jag gör ungspannkaka till middag. För er som inte visste det skulle jag kunna leva på ungspannkaka livet ut för att det är så jäkla gott haha
- fredag imorgon!!

somsagt, töntiga saker men åh vad de gör mycket! Nu är dock min pannkaka klar så adiooos haha
Vet att ni är avis på mina collageskills!