Är det bara jag som vägrar acceptera att "påväg" skrivs "på väg" på korrekt svenska? Enligt mig är det ett ord :(
 
I vilket fall som helst, jag är rätt säker på att jag är påväg att bli sjuk. Min mor har haft någon helvetesförkylning som inneburit halsont som dödar och på det hosta och feberkänslor. Ni vet när man hostar och har ont i halsen samtidigt? Aa man dör typ :-) Så därför sitter jag här med en stor kopp te & två lussebullar och tycker synd om mig själv. Det blir tidig sänggång idag (det har jag iofs och sagt hela veckan och somnat runt två) så det förhoppningsvis inte blir värre då jag imorgon ska åka in till stan och kolla lite höst/vinterkläder med Emma & Erica. Vi är lediga imorgon och det ska bli såå skönt.
 
Idag var jag förövrigt hos breezer och som alltid efter att ha haft ett toppenpass senast jag var där kom jag dit med superhöga förväntningar och det ville inte alls. Menmen, nya tag nästa gång! Försökte jobba vidare på lektionen jag red för Lisa i måndags, men av högst mystisk anledning går det aldrig lika bra när man ska prova själv sen........ Eller action reaction fungerade (hej erica bara du som fattar) men rundningen blev bara fel och jag fastnade därför på volterna. Somsagt, nya tag nästa gång!
 
*tar upp telefonen ur fickan*
breezer: hmm... vad är det?? går den att äta????
 
Berätta sju sanningar om dig själv:

1. Jag tycker matte är ganska kul. 
2. Jag har glidit igenom hela grundskolan utan att plugga och har därför ingen studieteknik vilket verkligen märks nu haha
3. Jag har dock blivit duktigare på att plugga, Inför provet vi hade i fredags började jag plugga i tisdags!
4. Jag tycker jag är ful i uppsatt med det är sååå skönt.
5. Jag hatar att vara barfota, även om det bara är hemma. Har alltid strumpor, tofflor eller mysstrumpor på mig.
6. Jag avskyr håkan hellström. Känns som jag är den enda i världen som inte tycker om honom. 
7. Jag älskar att gå och lägga mig i bäddade sängar men orkar aldrig bädda på morgonen. Så brukar bädda sängen innan jag går och lägger mig i den haha :')
 
Sex sanningar om ditt kärleksliv/sexliv:

1. Jag var sjukt taggad på att få större tuttar av p-piller. Aa men nästan, är lika platt som alltid ":-)"
2. Dennis är den enda killen jag gjort något mer än en puss med nykter haha.
3. Jag har ingen aning om hur man ska säga att mitt kärlek&sexliv ser ut just nu hehe.
4. Yngsta pesonen jag strulat med va 96a och äldsta (fick jag reda på i efterhand) va 90a.
5. Någon gång i livet vill jag prova en trekant. Dock med två killar och de ska verkligen inte göra något mer varandra hahah
6. Jag skulle aldrig kunna ha sex med en tjej. Inte ens för att ha provat. Asså det känns vidrigt :-/
 
Fem sanningar om hur du var som liten:

1. Jag föddes med sne fot så har opereats två gånger och suttit i rullstol och haft mig.
2. Jag började rida när jag var 6-7 och ett tag var jag i stallet typ 5 gånger i veckan.
3. Jag var jäätteblyg! Så fort en kille pratade med mig blev jag helt röd i ansiktet och tappade talförmågan helt.
4. Jag hade en bred blond slinga på vardera sida av huvudet som blev mer och mer platinablond för varje gång jag färgade hahahah
5. Jag har ett ärr på knäet sen jag sprang ner för en grusbacke och ramlade och ett på höften från att jag ramlade in i ett betongblock när jag & min bror lekte.
 
Fyra sanningar om ditt familjeliv:

1. Älskar min familj även om de kanske inte alltid märks så tydligt ;)
2. Jag hade världens kortaste stubin och ett humör från helvetet när jag var mindre. Och min lillebror tyckte om att retas. Antal världskrig vi hade här hemma? Typ 100 :-)
3. Vi har jättedålig kontakt med vår släkt. 
4. Vi äter ALDRIG frukost tillsammans. 
 
Tre sanningar om ditt kompisliv:
 
1. Jag umgås fortfarande med många av mina dagiskompisar.
2. Jag är fortfarande nära vän med mitt ex vilket ibland känns lite fucked up haha
3. Jag är imponerad att mina vänner står ut med mig ibland, kärlek till er haha <3
 
Två sanningar om din personlighet:

- Dom flesta som träffar mig för första gången/inte så ofta tycker att jag verkar väldigt lugn och trevlig.. Mina föräldrar bara skrattar åt det :-(
- Jag är en hemsk person när jag är stressad.. Lättirriterad, klumpig, överallt, hysterisk osvosv
känns bra när man går in på datorn och ett inlägg jag började skriva lördag för två veckor sen kommer upp som senast sparat :-)
I vilket fall som helst, jag kom typ nyss hem från min pappas 50års-resa till istanbul och nu sitter jag och väntar på middagen. Tog lite bilder som jag tänkte lägga upp efter att jag tittat på dem, men ärligt så blev jag inte så imponerad av staden så tror inte jag har några direkt imponerande bilder heller.. Hitills av storstäderna jag har varit i har jag tyckt mest om London och därefter kommer St Petersburg... Istanbul var mysigt, men jag vet inte. Man trivs inte överallt helt enkelt.
 
På min fars 50årsmiddag åt vi dock på en jättefin restaurang som tydligen har varit med på tv då ägaren är typ halvt finlandssvensk? Maten var god men jag föll mer för utsikten.Restaurangen låg högst upp i ett hotell och medan vi åt fick man se Istabuls skyline. Ni vet när det är mörkt och man ser livet i staden genom huslampor, gatulampot, billampor osv? Det är så jäkla fint.
 
Andra tankar om Istabul - de är sjukt bra på engelska och de hemlösa (?) djuren ser verkligen inte hemlösa ut. Det strövar omkring hur mycket katter och hundar som helst, men till skillnad från tex. spanien där de hemlösa djuren ser ganska ovårdade och inte-så-gosvänliga ut var de här djuren riktigt fina. Ville ta med dem hem :( Speciellt en hund som ylade med i böneutropen haha, så himla gullig <3 Och de där jäkla böneutropen alltså, 5 gånger om dagen. Kul första gången, men inte mer än så :p Sedan var vi även på en enorm marknad. Riktigt coolt, men tänk er en jävligt hungrig och trött stella och cirka 3000 försäljare som hoppar på en såfort man går förbi och vill sälja fejk michael kors väskor.. Fyfan, höll på att få psykbryt haha. 
 
Lite mobilbildern, systemkamerabilderna lägger jag somsagt ut sen! 
 
 pappas 50årsmiddag // Blue mosque // Världens gulligaste katt // marknaden