sitter för tillfället i skolan och har gjort en av två "redovisningar". Denna var på spanska, en e-uppgift där man skulle berätta om en spanskanovell vilket faktiskt gick bra så det var skönt. Nu väntar en stor engelskaredovisning jag inte är lika taggad på dock, men ska verkligen bli skönt att det är över!!
 
Kommande dagars schema ser ut såhär;
- idag efter att skolan slutat ska jag till breez och rida!! Har typ bara gått med henne sen hon blev halt så det ska bli supermys, även om det bara är 20 min :)
- efter det ska jag hem en sväng & sedan bär det av till Sofia för att fixa mina naglar :D
- imorgon har jag ett hemskt engelskaprov i och med att vi fått ett häfte med typ 20 boksidor på avancerad engelska med instruktionerna "lär er det inte, men det här kommer på provet." :-)
- efter det bär det av till åland och till Denniis. Någon som vill hålla mig sällskap från 15.30-18.00?

 Egobild ifall ni glömt hur jag ser ut :-)

Nu -> redovisa. Wish me good luck!
Jag är med och tävlar om en sony ericson xpera z3 compact, bara för att jag nu är trött på dåligt ljud, appar som laggar och en touch med eget liv och så himla sugen på en android! :-) Håll tummarna för mig nu amigos! 
 
Klicka HÄR för att komma till tävlingen!
 
 
 
tror detta har varit min socialaste helg på länge haha. I fredags va jag en kortis med marta efter skolan och sen hann jag knappt komma hem innan erika frågade om jag ville hänka på middag hos john. Åkte dit där även alex & agge var samt kim kom, och lagade tacos & softade. Avslutade med att kolla på skräckfilm vilket inte alls är något för mig har jag insett haha. Men kom hem rätt sent iaf och sen dagen efter hann jag knappt vakna innan det var dags för nya äventyr. Min familj va nämligen borta så passade på att ha tjejmiddag här hemma! Jag, stina, erica, emma & kim lagade inbakad fläskfile samt panacotta med stekta äpplen & havrecruch vilket var svingott verkligen!!

Åkte sedan vidare till john tillsammans med Kim och där va de massa människor. Kom hem 4 inatt & höll på att försova mig (heja, alarmet var på halv ett) & åkte sedan in till stan för att träffa de jag umgick med på konfan för 2 år sedan. Suuupertrevligt verkligen! Men jävligt skönt att komma hem, lyssna på musik lite för högt (förlåt mamma & pappa) samt göra matten. Det märks att man går natur när man helst pluggar matte av alla ämnen haha! Men det är så, hatar att plugga spanska, skriva svenska och idrotten får jag mardrömmar av. Men matten kan jag sitta med hur länge som helst :-) 

Creds till er som orkade läsa haha, nu ska jag avrunda och krypa ner i sängen. Har lovat mig själv att sova bra denna vecka då jag verkligen behöver mycket sömn. Ha de bäääst
Helgens två enda bilder, enjoy ;-)