Första natten är här och än så länge sover mira sött. Lamporna är släckta så hon ska förstå att det betyder natt, men frågan är om det är läskigt för att saker ser annorlunda ut.. lär väl märka. Tanken är att hon ska ut & göra behov om 2 timmar, har ställt klockan och här ligger jag och kan inte sova. Har fortfarande feber och kan inte sova? Fattar inte :-((

Annars har de gått bra med Mira, vi har utforskat hela huset och varit på en 15 min promenad (efter det tokdäcka hon haha). Biter på allt och alla men det tränar vi på haha. Imorgon ska vi fixa en inhägnad åt henne i trädgården samt kanter till hennes säng. Stackarn lyckas aldrig hålla sig kvar på sängen längre än 5 min pga snurrat runt så mkt i sömnen :')

Som sagt, svårt att hålla sig på sängen! Lilltjejen <3

Jaja, kanske tråkigt inlägg mitt i natten men så blir de ibland ;p
Godnatt!
Hej bloggen, i brist på annat tänka jag dra en liten update.

Jag har fått influensan, typ tror jag? 40 graders feber, skakar som något som skakar mycket & yrseln så fort jag försöker lämna sängen är inte att leka med.

Det började väl i tisdags, lagom till fysikprovet. Men mot förmodan tror jag faktiskt det gick riktigt bra. De känns bra, så fattar min lärare att jag inte är helt efterbliven ;-)

Annars då? Har hämtat mitt schabrak från lyckås, Breez kommer se smashing ut i det!! Har ställt in allt jobb (26h) denna helg pga sjuk så blir full fokus på valpis som vi ska hämta imorgon. Hon bekrivs som en charmig virrpanna som bjuder på många skratt, modig & livlig. Lilla Mira😍 tror det kommer bli så bra!

That's it. Typ. Mår skit och känner mig döende men är ganska glad ändå :)
Kram!